Jak to było, kwiecień plecień bo przeplata trochę zimy trochę lata? W tym roku to powiedzenie jest wyjątkowo aktualne, bo co rusz gdy zerkam w kalendarz nie mogę pogodzić się z odczuwalną temperaturą. A gdy dodatkowo pójdę do warzywniaka i tam też przeciągnę spojrzeniem po wciąż zimowych jarzynach, nie pozostaje [...]
czw, Kwi 27, 2017
http://www.jadlonomia.com
Na podobny przepis wpadłam w książce Smith&Daughter Eat Vgan. Nie tyle przepisem, co zainspirowałam się zdjęciem na pasztet/smarowidło polane warstwą czegoś a'la tłuszczyk, "masło". Pomyślałam GE NIA LNE! Musze zrobić. i zabrałam się do interpretacji... zdjęcia. Tak właśnie mam, że rzadko czytam przepisy, zdjęcia bywają dla mnie równie wymowne. [...]
czw, Kwi 20, 2017
http://wegannerd.blogspot.com